4,8 STJERNER PÅ TRUSTPILOT ★★★★★

4,8 STJERNET SMYKKEUNIVERS ★★★★★

Kvalitetssmykker

Hos Melchior Jewelry sætter vi pris på kvalitetssmykker, og derfor er vores sortiment udelukkende bestående af smykker fremstillet af massiv sterlingsølv 925, samt smykker af forgyldt sterlingsølv. Størstedelen af smykkerne er belagt med 14K guld, men vi har netop også lanceret en række eksklusive kollektioner bestående af 18K guldbelagt sterlingsølv. Desuden er alle vores sølvsmykker rhodineret og overfladebehandlet, hvilket sikrer, at smykkerne er bedst muligt beskyttet mod iltning.

Ædle metaller og smykkesten kræver pleje og vedligeholdelse. Et smykke varer for evigt, og derfor vil vi gerne hjælpe dig til, at dine smykker holder sig smukke og skinnende i lang tid. 

Melchior Jewelry er registreret hos Ædelmetalkontrollen.

Derfor er alle vores smykker stemplet med MEJ 925 indvendigt, hvilket er vores faglige navnestempel, registreret af dansk ædelmetalkontrol, efterfulgt af vores lødighedsstempel/holdighedsstempel. 

Det er din sikkerhed for, at du får et smykke i den kvalitet, som du er blevet oplyst. 

Brug dine smykker med omtanke 

Brug dine smykker så meget og ofte, du har lyst til – men gør det med omtanke. Nogle få vaner i hverdagen kan nemlig skåne dine smykker rigtig meget.

Det er vigtigt at vide, at ædle metaller er bløde materialer, som derfor ikke tåler hårde slag. For at forlænge holdbarheden af belægningen er det vigtigt, at du passer på dit smykke. Massive smykker fremstillet af sølv, kan let komme i sammenstød med andre overflader, hvilket kan medføre ridser. Ridser og buler ses ikke som et skadet smykke, men blot tegn på normal brug.

Endelig oxyderer sølv, når det er i kontakt med luften. Det betyder, at du med tiden kan opleve, at dit sølvsmykke gradvist bliver mørkere i legeringen. Dette kan dog nemt fjernes med rensning og brug af en sølvklud. Vi anbefaler dog, at du opbevarer smykkerne i en stofpose eller æske, når du sover eller generelt ikke bærer smykkerne - for så vidt muligt at undgå oxidering af smykkerne. 

Forgyldte smykker

Alle forgyldte smykker vil med tiden blive mere sølv af udseende. Det skyldes naturligvis, at smykkerne er fremstillet af guldbelagt sterlingsølv, og ikke massiv guld. Derfor er det kun forventeligt, at forgyldningen vil falme henover tid, også ved almindelig anvendelse og slitage - holdbarheden kan dog forlænges, hvis du bærer smykkerne med omtanke og passer godt på dem. 

  • Først og fremmest anbefaler vi altid, at du tager dine ringe af, når du vasker hænder. Hyppig kontakt med vand og sæbe er absolut ikke godt for dine smykker - hvilket især gælder ringe, som specielt udsættes for slitage.
  • Du bør desuden ikke have smykker på, når du går i bad, vasker op eller svømmer. Generelt er fugt ikke godt for dine smykker – undgå det så vidt muligt, især hvis du ønsker at overfladebehandlingen holder sig pæn i lang tid.
  • Udover at undgå fugt er det også en god tommelfingerregel at lade være med at udsætte dine smykker for skønhedsprodukter. Produkter, der er gode for din hud, er sjældent gode for dine smykker. Derfor skal du i reglen forsøge at undgå, at smykkerne kommer i kontakt med cremer, sæbe, rengøringsmidler, hårspray, olier og parfume. En virkelig nyttig vane er derfor altid at tage dine smykker på som det sidste i din morgenrutine.
Har du flere spørgsmål om vedligeholdelse af smykker? Så kontakt os på info@melchiorjewelry.com - Vi hjælper dig gerne!