Vi fejrer kærligheden med 20% på hele webshoppen. Forkæl dig selv eller én du holder særligt af 💗

HURTIG LEVERING 1-3 HVERDAGE │ 14 DAGES FULD RETURRET │ GRATIS LEVERING VED KØB FOR 599DKK

ECO-FRIENDLY INDPAKNING

— 

Hos Melchior Jewelry ønsker vi naturligvis, at have omtanke for miljøet og jordens ressourcer, og har derfor udelukkende valgt emballage, som er produceret med omtanke for vores miljø. Bla. produceret af genbrugsmaterialer og affald, hvor det giver mening.

Alle forsendelser sendes i recycled og bæredygtige boblekuverter fremstillet af kvikgræs. De er nemme at affaldssortere i hhv. plastik og papir. Bobleplasten er delvist recycled og papiret er lavet af kvikgræs. Kvikgræs er hurtigtvirkende og ressourcebesparende. Desuden er kuverten CO2-neutral, da den er produceret på en klimaneutral fabrik.

Smykkerne sendes desuden alle i enten en af vores fine bæredygtige standard smykkeæsker eller i en af vores ekslusive Eco-friendly smykkeæsker, som billigt kan tilvælges din ordre ved checkout. Vores standard smykkeæsker er fremstillet af naturfarvet karton. Emballage som bla. karton er produceret af vedvarende ressourcer, nemlig træ, hvoraf træbaseret emballage er det mest genbrugte emballagemateriale i Europa. Endvidere har vi, for at beskytte smykkerne bedst muligt, beklædt alle smykkeæsker med træuld indvendigt. Træuldet er fremstillet på en dansk gård af spånet dansk grantræ, og er et af de mest miljøvenlige materialer, da det er genanvendeligt og komposterbart ♻

Vores eksklusive smykkeæsker er FSC labeled (red. international non-profit mærkningsordning til træ og papir)
FSC-mærket betyder, at der ikke bliver fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere. De mennesker der arbejder i skoven er desuden uddannet og sikret ordentlig løn samt udstyr. FSC-mærket betyder ligeledes, at det dyre- og planteliv der befinder sig i skoven er beskyttet. Vores smykkeæsker er dermed eco-friendly og du finder mærket på bagsiden af æskerne. Du kan derfor undgå unødvendig emballage, der belaster miljøet, og samtidigt shoppe med god samvittighed og passe på dine smykker.

I alle standard smykkeæsker medfølger desuden en mindre smykkepose, som beskytter smykket under transport og opbevaring, og sikrer smykkerne mod ridser, støv, snavs og fugt. For at undgå ridser bør du kun opbevare ét smykke i hver smykkepose. Modtager du istedet din ordre i en af vores eksklusive smykkeæsker, anbefales det, at du opbevarer dit købte smykke i æsken i den skumindsats som medfølger. Herved ridses smykkerne ikke, og du undgår, at de udsættes for unødvendig sollys og luft.