4,8 STJERNER PÅ TRUSTPILOT ★★★★★

4,8 STJERNET SMYKKEUNIVERS ★★★★★

Virksomhedsoplysninger

Melchior Jewelry 
Mail: info@melchiorjewelry.com
Adr: Rolf krakes vej 7, 7500 Holstebro (kunder modtages ikke på adressen)
CVR.: 42348473


Betaling
Hos Melchior Jewelry kan du betale med:
Dankort
Visa/Dankort
Apple Pay
Google Pay
Mobilepay.

PayPal

Alle kortbetalinger gennemføres med krypterede SSL-betalingssystem for sikker og fortrolig betaling.

Beløbet bliver først trukket fra dit kort, når din ordre er behandlet og afsendt fra os. Brug af vores website og eventuelle køb der er foretaget af dig skal accepteres med de betingelser, der er underlagt med lovgivningen i Danmark.

Bestilling & bekræftelse:

Du modtager automatisk en online bekræftigelse med ordrenummer, når du har afgivet en bestilling hos Melchior Jewelry. Har du af anden grund ikke modtaget en bekræftigelse på mail indenfor et kvarter, anbefaler vi at du først tjekker dit spam-filter, og efterfølgende kontakter os på info@melchiorjewelry.com. Du modtager ligeledes en ny mail, samme dag som din ordre afsendes. 

Fragt & levering:
Fri levering ved køb over 599 kroner. 
Dao levering til pakkeshop koster 35DKK 
Dao levering til privatadresse koste 37DKK


Hos Melchior Jewelry sender vi din ordre så hurtigt vi kan. Leverancerne sendes med Dao, og vi gør os umage for at afsende din ordre indenfor 1-3 hverdage. Smykkerne fra vores unika sortiment er håndlavede, og derfor kan der i perioder være længere leveringstid end normalt. Du modtager automatisk et trackingnummer, så du kan følge din pakke fra vores lager og hjem til dig. Dao sender dig en sms, når din pakke kan hentes i den valgte pakkeshop, eller er leveret på den valgte hjemadresse.

Melchior Jewelry kan ikke drages til ansvar for eventuelle forsinkelser eller tab af forsendelse efter pakken er overdraget til det pågældende leveringsfirma, hvor forsendelsen er i deres varetægt. Dao bærer som fragtfirma ansvaret for at få pakkerne sikkert frem til modtager, og vil i tilfælde af bortkomne eller beskadigede leverancer, fremsende erstatning på pakkens dokumenterede værdi, dog maks. op til 1.000 kr. pr. pakke ekskl. fragt. Oplever du problemer med din forsendelse kan Dao kontaktes på kundeservice@daoas.dk, hvor de kan hjælpe dig videre med lokalisering af pakken. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os på info@melchiorjewelry, hvis du ønsker at vi hjælper dig videre med oprettelsen af en efterlysning på pakken.

Levering med daoHOME:
Når du får din forsendelse leveret med Dao hjemmelevering, distribuerer de pakken om natten og den bliver for det meste leveret tidlig morgen i din postkasse eller i en pose ude foran din hoveddør. Hvis pakken forsøges leveret til en låst opgangsdør, vil pakken i de fleste tilfælde blive omdirrigeret til nærmeste Dao pakkeshop.

BEMÆRK!  Vi har et erstatningsansvar, så længe pakken er i vores varetægt. Når pakken er placeret ude foran din dør, så ophører vores erstatningsansvar. Du er herefter selv ansvarlig, hvis pakken efterfølgende forsvinder eller bliver beskadiget, og du kan ikke kræve erstatning. Ved Dao hjemmelevering accepterer du, at distributøren må stille varerne ved din hoveddør uden at du kvitterer for dem. Ønsker du istedet at kvittere modtagelse af pakken, anbefaler vi at du vælger levering til nærmeste Dao pakkeshop. 

Melchior Jewelry tager naturligvis forbehold for uforudsete forsinkelser hos pågældende leveringsfirma samt hos postvæsnet. På mærkedage som Black Friday, udsalgsstart/udsalgslutspurt og julehandel vil der kunne forekomme 1-3 dages ekstra leveringstid. ♡

Priser:

De viste priser på www.melchiorjewerly.com med levering i Danmark, er de gældende udsalgspriser inkl. 25% dansk moms og angives i danske kroner (DKK). Ændringer i priser kan forekomme, afhængigt af bestillingstidspunkt. Dette skyldes at priserne er dagspriser og kan ændres løbende. Prisen på bestillingstidspunktet, er den gældende pris for købet. Melchior Jewelry tager forbehold for trykfejl, prisfejl, moms- og afgiftsændringer samt udsolgte varer og leveringssvigt fra vores leverandører.

Kampagner:

Ved "GRATIS GAVER" eller 'GOODIEBAG' -kampagner, får man en gratis gave med i sin ordre, ved køb på webshoppen. I nogle tilfælde kan kampagnen være ved køb af et minimums beløb og så vil dette fremgå. Gratis gaver vedlægges i ordrerne så længe lager haves, og så længe produktet fysisk er tilføjet i kundens kurv. Se betingelser nedenfor.:

(1) Returneres hele eller dele af din ordre, således at minimumsbetingelsen for gaven ikke opfyldes, skal den gratis gave naturligvis returneres sammen med. (2) Returnerer du dele af din ordre, hvor det resterende af ordren stadig udgør en værdi på minimumskravet, er du selvfølgelig meget velkommen til at beholde det gratis smykke du har optjent samt modtaget. (3) Ønsker du i stedet at returnere dele af din ordre, således at minimumsværdien af gaven ikke opfyldes, men alligevel ønsker at beholde din gratis gave, fratrækkes værdien for gaven fra din tilbagebetaling.

Obs.: alt dette gælder kun returneringer, ombytninger til andre smykker er undtaget, og vil derved ikke kræve returnering af din gratis gave.

Fortrydelsesret:
Hos Melchior Jewelry har du 14 dages fuld fortrydelsesret og 14 dages returret på alle smykker. Skulle du imod forventning fortryde dit køb, skal du blot returnere smykket i samme stand, som du modtog den fra os ved modtagelsen. Du må gerne have prøvet varen på, men vurderer vi, at varen har været brugt efter du har modtaget din ordre, kan varen ikke returneres. Når varen er modtaget retur og godkendt, sættes pengene ind på din konto indenfor få dage. Forsendelses-omkostninger til returnering afholdes alene af køberen. For praktiske detaljer se punktet Reklamationsret. Vælger du at returnere en ordre, hvorpå der er opnået gratis levering, forbeholder vi os retten til at fratrække de pågældende leveringsomkostninger ved returnering (dette gælder kun såfremt du returnerer varer, hvorefter ordren udgør en samlet værdi under leveringsgrænsen på 599DKK.)

Reklamationsret:

Melchior Jewelry yder dig 2 års reklamationsret i henhold til købeloven på omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening eller ringe vedligeholdelse. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles til info@melchiorjewelry.com indenfor 14 dage efter købet. Varen kan efterfølgende returneres til reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder Melchior Jewelry naturlivis alle returneringsomkostninger forbundet. Derudover er det fast reklamationshåndtering, at der ikke udbetales tilbagebetaling i reklamationssager. Der fortages altid enten en ombytning eller reparation ved reklamationssager, medmindre det pågældende smykke enten er udgået på webshoppen eller udsolgt i vores lagerbeholdning. I tilfælde heraf kan køber i stedet kompenseres med et tilgodebevis af produktets fulde værdi. 

Reklamation og returnering foregår på nedenstående adresse:

Melchior Jewelry
Rolf krakes vej 7 
7500 Holstebro

Info@melchiorjewelry.com

Vi har gjort det nemt at returnere dine produkter til refusion eller ombytning. 

Der varetages og behandles kun returneringer gennem vores returportal. Alle returneringer leveres på vores erhvervsadresse, og eventuelle forsendelser fremsendt til en pakkeshop vil IKKE blive afhentet og behandlet. 

Bestil returseddel igennem vores returportal: klik her

Der opkræves et forsendelsesgebyr på 49,50 kr. når du køber en returetiket gennem vores returportal. Beløbet dækker forsendelsen tilbage til os samt vores efterfølgende håndtering og behandling af den pågældende refusion eller ombytning.

OBS. udfyld ALTID returseddel, hvor du skriver ordrenummer, navn samt hvorfor varen returneres.

Registrering af personlige oplysninger:
INGEN personlige oplysninger, der registreres på www.melchiorjewelry.com, på noget tidspunkt vil blive overdraget, solgt eller være tilgængelige for tredjepart. Alle informationer opbevares på betryggende vis og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos Melchior Jewelry.
Når du laver en elektronisk elektronisk betaling lagrer vi af sikkerhedsmæssige grunde absolut ingen kreditkortoplysninger. Udelukkende i betalings øjeblikket skal der i et vist omfang overføres finansielle oplysninger til PBS. Dette sker med maksimale sikkerhedsforanstaltninger via en krypteret SSL-forbindelse efter forskrifter fra PBS. Transaktionen håndteres via epay.dk, der sikrer overholdelse af gældende sikkerhedskrav.
Under et køb indtastes de nødvendige leverings- og kontaktinformationer. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form og gemmes i fem år. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes!
Jvf. persondataloven kan man ved forespørgsel få oplyst hvilke konkrete oplysninger Melchior Jewelry har registreret om dig. Skulle der være et ønske om sletning, kan der slettes den ønskede info.

Persondatapolitik
Denne politik om behandling af personoplysninger ("Persondatapolitik") beskriver, hvorledes Melchior Jewelry indsamler og behandler oplysninger om dig.
Persondatapolitikken gælder for personoplysninger, som du afgiver til os i forbindelse med et køb hos Melchior Jewelry, en henvendelse vedrørende et af vores produkter, eller som vi indsamler via Melchior Jewelry´s hjemmeside, www.melchiorjewelry.com.

Melchior Jewelry er dataansvarlig for dine personoplysninger. Al henvendelse kan ske via kontaktoplysningerne anført under punkt 1.

1. Hvem er ansvarlig for dine oplysninger
Ansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger:
Melchior Jewelry
Rolf Krakes vej 7
7500 Holstebro 
Danmark
CVR.:42348473

Info@melchiorjewelry.com

2. Hvad bruges dine oplysninger til?

Vi behandler dine personoplysninger til følgende formål:

For at vi kan levere de produkter, du har bestilt og i øvrigt opfylde vores aftale med dig, herunder for at kunne administrere dine rettigheder til at returnere og reklamere, samt for om nødvendigt at kunne kontakte dig vedrørende relevant information om det produkt, du har købt.

Oplysninger om dine køb kan vi også behandle for at overholde lovkrav, eventuelt opståede retskrav, bogføring og regnskab. Ved køb på melchiorjewelry.com indsamles IP-adressen med det formål at varetage vores interesse i at kunne forhindre svig.

Undersøgelser, statistik og analyser for at optimere brugeroplevelsen og funktionen af melchiorjewelry.com, samt foretage målrettet markedsføring, herunder retargeting via f.eks. Facebook og Google. Denne behandling af oplysninger er nødvendig for, at vi kan forbedre www.melchiorjewelry.com, samt vise dig relevante tilbud.

Kommunikation med dig i forbindelse med udbud af vores tjenester, herunder at kunne levere nyhedsbreve til dig.

Bemærk venligst, at afgivelse af personoplysninger kan være nødvendig i forbindelse med indgåelse af kontrakt, eller et krav der skal være opfyldt for at indgå i en kontrakt. I disse situationer vil vi ikke være i stand til at tilbyde dig vores produkter og services, medmindre du meddeler os de påkrævede oplysninger.

3. På hvilke grundlag behandler vi dine personoplysninger

Vores behandling af personoplysninger er altid baseret på et lovligt grundlag. Vi kan behandle dine personoplysninger på følgende grundlag:

1. Dit udtrykkelige samtykke
2. Behandlingen er nødvendig for at opfylde en kontrakt som du er part i, eller af hensyn til gennemførelsen af foranstaltninger, der træffes på din anmodning forud for indgåelsen af en kontrakt. Det kan f.eks. være, når du handler på vores hjemmeside
3. Behandlingen er nødvendig for at opfylde en retlig forpligtelse der påhviler Melchior Jewelry, f.eks. opbevaring af transaktionsoplysninger i henhold til bogføringsloven
4. Behandlingen er nødvendig for, at Melchior Jewelry eller tredjemand kan forfølge en legitim interesse. Legitime interesser kan udgøre:
5. Løbende forbedring af produkter, services, shopping-oplevelse og teknologier
6. For at målrette vores markedsføring på sociale medier og kommunikation med dig i overensstemmelse med dine præferencer.

4. Hvem kan vi dele dine oplysninger med

Vi kan dele oplysninger om dig med:

Vores samarbejdspartnere f.eks. leveringsinfo til transportører, der forestår leveringen af de købte varer til dig. Det kan være samarbejdspartnere til levering af it-services (databehandlere), der behandler oplysninger på vores vegne. Vi anvender eksterne samarbejdspartnere til blandt andet teknisk drift af systemer og forbedringer af www.melchiorjewelry.com, udsendelse af nyhedsbreve, samt målrettet markedsføring, herunder retargeting. Disse virksomheder er databehandlere og under vores instruks og behandler data, som vi er dataansvarlig for.

Analyse- og segmenteringsplatforme, såsom Google Analytics, Facebook Buiness Manager eller Google Adwords.

Offentlige myndigheder, såfremt det er påkrævet i henhold til lov.

Advarselsregistre der identificerer risikable transaktioner med det formål at bekæmpe (organiseret) onlinesvindel.

5. Hvornår overfører vi persondata til lande uden for EU/EEA

Dine personoplysninger kan behandles af databehandlere placeret uden for EU/EEA.

Nogle af disse databehandlere f.eks. Google Analytics, Facebook og Mailchimp er etableret i USA. De fornødne garantier for overførsel af oplysninger til USA er sikret gennem databehandlernes certificering under EU-U.S. Privacy Shield, jfr. EU Persondataforordningens art. 45. I det omfang vi bruger andre databehandlere end de nævnte, der er etableret udenfor EU, vil det altid ske under iagttagelse af gyldige overførselsgarantier.

6. Hvor længe opbevare vi dine oplysninger

Melchior Jewelry sletter løbende oplysninger om inaktive kunder, og opbevarer alene dine oplysninger så længe de er nødvendige for at opfylde det formål de oprindeligt blev indsamlet til.

De oplysninger vi har indsamlet i forbindelse med din tilmelding til vores nyhedsbrev slettes, når dit samtykke til nyhedsbrev trækkes tilbage, medmindre vi har et andet grundlag for behandling af oplysningerne jf. punkt 4.

Transaktionsoplysninger gemmes i 5 år som følge af Bogføringsloven.

7. Hvilke sikkerhedsforanstaltninger har vi truffet

Hos Melchior Jewelry gør vi vores bedste for at passe godt på dine personoplysninger.

Vi sikre dine personoplysninger gennem såvel tekniske som organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger med henblik på at beskytte dine oplysninger mod uvedkommendes adgang, manipulation, destruktion/sletning eller tab af oplysninger.

8. Version
Denne privatlivspolitik vil blive opdateret løbene som følge af skiftende juridiske, tekniske eller forretningsmæssige udviklinger. Vi opfordrer dig derfor til at gennemgå denne side jævnligt.
Opdateret 18. November 2022.