Vi fejrer kærligheden med 20% på hele webshoppen. Forkæl dig selv eller én du holder særligt af 💗

HURTIG LEVERING 1-3 HVERDAGE │ 14 DAGES FULD RETURRET │ GRATIS LEVERING VED KØB FOR 599DKK

Skal du returnere?

 

Returnering:

Ved returnering af en eller flere varer, skal returforsendelsen sendes til nedenstående adresse.

Ved brug af fortrydelsesretten eller ved reklamation afholder køber alle omkostninger til forsendelse. Hvis varen ved modtagelsen er blevet beskadiget under forsendelsen, bedes du hurtigst muligt kontakte os.

Melchior Jewelry 
ATTN: Stine Melchiorsen
Rolf krakes vej 7
7500 Holstebro
Email: info@melchiorjewelry.com

Telefon: +45 22 52 70 67

Vi modtager ikke kunder på adressen i Holstebro, og henviser til at alle returvarer sendes til den angivne adresse.

Nedenstående fortrydelsesformular skal udfyldes og vedlægges ordren. Kan kopieres ind i word og udfyldes, ellers send en mail til os, og så sender vi dig fortrydelsesformularen klar til at printe og udfylde.

Ved returnering af smykket skal varen være i samme stand som ved modtagelsen, inkl. returneres i Melchior Jewelry´s originale smykkeæske samt smykkepose. Det er yderligere et krav til returnering af varen, at den sendes med registreret pakkepost. Når du sender varen, skal du altid sørge for at få dokumentation for, at varen er sendt – for eksempel en kvittering fra posthuset eller fragtmanden. Du bærer ansvaret for varen, indtil den er retur hos os.

Vi tilbagebetaler beløbet for din ordre indenfor få hverdage efter modtagelse af din returnering. Pengene overføres indenfor 3-5 bankdage efter refundering. 

Bytteservice:

Ønsker du at ombytte en eller flere varer, tilbyder Melchior Jewelry naurligvis dette. Gældende 14 dage fra modtagelse.

Kunden står selv for fragtomkostninger ifm. returnering den ene vej, men vi tilbyder gratis at dække omkostningerne, når returforsendelsen sendes tilbage til kunden den anden vej. Du skal være opmærksom på, at vi returnerer alle ombytninger gratis med vores billigste forsendelsesløsning. 

Ved ombytning af en eller flere varer, skal du sende en mail til info@melchiorjewelry, med følgende oplysninger. 

Dit navn, ordrenummer, samt den adresse du ønsker ombytningen returneret til. Desuden bedes du angive hvilke/ hvilket smykke du ønsker at ombytte, samt hvilken størrelse eller vare du ønsker tilsendt istedet. Vi besvarer din e-mail hurtigst muligt, og sender varen afsted til dig, så snart vi har modtaget din returpakke.

*Ombytning af varer afhænger naturligvis af lagerstatus

Standard fortrydelsesformular:

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende) 

Til:

Melchior Jewelry 
ATTN: Stine Melchiorsen
Rolf krakes vej 7
7500 Holstebro
Email: info@melchiorjewelry.com

Telefon: +45 22 52 70 67

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

 

___________________________________________________________________

 


Bestilt den: _______________________     Modtaget den: _____________________

 


Ordrenr.: ____________________________________________________________    

 


Forbrugerens navn: ____________________________________________________

 


Forbrugerens adresse:  _________________________________________________

 


Forbrugerens underskrift: ____________________________    Dato: _____________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

Fortrydelsesret:

Der er 14 dages fortrydelsesret og 14 dages returret på alle varer, regnet fra den dag varen modtages (for julegaver er returretten 14 dage fra d. 24.12.). Fortryder du et køb, skal du meddele dette til os inden de 14 dage er gået. Du skal returnere varen i samme stand, som du modtog den. Du må gerne have prøvet varen på, men vurderer Melchior Jewelry, at varen har været brugt, kan varen ikke returneres. Varen anses som værende taget i brug, hvis den bruges ud over, hvad der er muligt, når man prøver en vare i en fysisk butik. Når varen er modtaget retur og godkendt, sættes pengene ind på din konto indenfor 3-5 hverdage efter modtagelse. Vi betaler beløbet tilbage til den samme konto, som du brugte ved dit køb. Forsendelsesomkostninger til returnering skal du dog selv afholde. For praktiske detaljer se punktet Reklamationsret.

Reklamationsret:

I henhold til købeloven, yder Melchior Jewelry 2 års reklamationsret på nye varer. Dette betyder, at du kan få erstattet en vare, hvis den er defekt som følge af en fabrikationsfejl i produktet. Reklamationsretten dækker ikke fejl eller skader, direkte eller indirekte opstået som følge almindelig slitage, uheld, forkert brug eller ringe vedligeholdelse. Det skal oplyses, at oxidering af sterling sølvsmykker er en naturlig proces. Det kommer til udtryk som mørkfarvede pletter, og da det er en naturlig proces er det derfor ikke en reklamation. Det er ligeledes en naturlig proces, at forgyldningen slides og med tiden falmer. Se vedligeholdelse af dine smykker her

Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse og ved modtagelse af varen, skal meddeles til info@melchiorjewelry.com indenfor 14 dage efter købet. Varen kan efterfølgende returneres til reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder Melchior Jewelry returneringsomkostninger indenfor rimeligt omfang.