4,8 STJERNER PÅ TRUSTPILOT ★★★★★

4,8 STJERNET SMYKKEUNIVERS ★★★★★

MELCHIOR JEWELRY

Dit feminine smykkeunivers af stilfulde og klassiske smykker

Gå på opdagelse i vores enorme sortiment, og oplev et fantasifuldt og legende univers med bredt udvalg af smykker til enhver stil, hvor både det klassiske, enkle og tidløse design er i centrum, såvel som det mere unikke, rå og chunky design.

Vi forsøger altid at forene minimalistisk elegance med nutidens tendenser på en yndefuld måde, i både farverige og afdæmpede nuancer, som komplimenterer den individuelle kvinde og former sig efter tidens ånd. Vi kræser for detaljen, og kvaliteten og håndværket er altid i hovedsædet. Smykker har ofte en sentimental betydning, når de gives i gave, derfor bestræber vi os altid på at levere smykker, som skaber glæde hele livet.

Melchior Jewelry er en nyopstartet virksomhed, som i 2020 blev stiftet af Stine Melchiorsen. Skabelsen af Melchior Jewelry opstod igennem en passion for smykker, kreative processer, design og iværksætteri, og passionen har sidenhen vokset sig endnu større. Drømmen om at være kreativ og videreudvikle  det univers, der allerede er skabt, er kun lige begyndt. Tusind tak for lige netop din support, det betyder alt, at du er med på rejsen. "My motivation makes it my dream, your support makes it a reality. Thank you!" - Stine Melchiorsen, founder of Melchior Jewelry